Actieve singlereizen in Europa

Ben je single, maar wil je niet helemaal alleen op vakantie gaan? Hebben al je vrienden en vriendinnen al iemand anders om mee te reizen? Kies dan voor een van de singlereizen van noSun. Zij bieden actieve groepsreizen aan in heel Europa, zodat je ook als single een leuke vakantie kunt hebben.

Overzichtelijke groepen

Een groot pluspunt van de reizen van noSun is dat de groepen niet te groot zijn. Dit stelt je in staat om met iedereen contact te maken en reiservaringen te delen. De reizen bieden door de kleine groepsomvang de ideale combinatie van persoonlijke sfeer, contact met anderen en individuele vrijheid. Een pluspunt is ook dat bijna alle reizigers, maar liefst 96%, alleen boeken, waardoor iedereen elkaar dus nog moet leren kennen. De reisbegeleiders zijn bovendien goed getraind in het beheersen van de groepsdynamiek. Dit zorgt voor zeer geslaagde en gezellige singlereizen.

Veel vakantiebestemmingen

Vaak wordt gedacht dat er in Europa weinig meer te ontdekken valt, maar noSun bewijst dat dit absoluut niet het geval is. Zij bieden in verschillende landen actieve singlereizen aan die bewijzen dat er ook in Europa buiten de gebaande paden nog voldoende valt te ontdekken en te beleven. Of je nu naar Scandinaviƫ wilt of het Middellandse Zee gebied, of je nu in de zomer weg wilt of in de winter, zij hebben altijd een passende reis voor jou. Op noSun.nl vind je een compleet overzicht van de mogelijkheden die zij bieden.