Health
Lifting straps

De lifting straps van Gorilla Wear voor veilig sporten tijdens jouw sportsessie

Sporten doet ons lichaam veel goeds. Het maakt dat wij ons fitter voelen, maar ook dat wij gezonder door het leven gaan. Dit is een belangrijk en onmisbaar voordeel voor ons allen. Het helpt ons ook de dagelijkse activiteiten gemakkelijker te doen. Zo zal traplopen je beteraf gaan en hoef je dit niet meer hijgend te doen. Of je nu naar de sportschool gaat of thuis traint, het is belangrijk dat je een veilige ruimte hebt om te sporten. Wat ook heel erg belangrijk is, is het feit dat je de geschikte materialen moet hebben om te sporten. Zo zijn er middelen die je helpen om op de juiste manier te sporten, bij het doen van bijvoorbeeld krachttrainingen. De lifting straps van Gorilla Wear helpen jouw bij de juiste executie van de krachttrainingen, zonder dat je lichaam eronder gaat lijden. De lifting straps werken namelijk door ervoor te zorgen dat je extra grip krijgt en houdt tijdens de trainingen.

Waarom het trainen met straps jouw prestatie tijdens het trainen kan verbeteren

Doe jij vaak aan krachtrainingen in de sportschool of thuis, dan heb je vast welk gemerkt dat je bij het doen aan krachttrainingen soms wel wat extra support nodig hebt. Lifting straps kunnen daar de juiste uitkomst bij bieden. Het is nu eenmaal een feit dat je beter grip houdt bij het gebruik van straps dan dat je hebt bij het trainen zonder straps. Je kracht waarmee jij grip kan blijven houden wordt aanzienlijk vergroot. Zo kun je zal je bijvoorbeeld meer reps kunnen doen bij het trainen in plaats van onnodig energie kwijt te raken, in plaats van je onnodig extra in te spannen bij het doen van krachtoefeningen als deadlifts. Wat namelijk vaker gebeurt bij het trainen zonder straps is dat je na het doen van een paar lifts, de grip begint te verliezen. Je zet natuurlijk door, maar tijdens dit moment verlies je extra energie. Hoe meer jouw grip vermindert, hoe groter de inspanning en des te kleiner de kans is dat je de oefening veelvuldig kan herhalen.

De straps zijn ideaal omdat zij door elke sporter te gebruiken zijn. Ze zorgen ervoor dat je goede grip houdt op het gebruikte trainingsmateriaal. Slippen is daarmee dan ook verledentijd. De straps maken het trainen stukken makkelijker. En het is prettig om te gebruiken tijdens het doen van verschillende oefeningen en bij het gebruik van verschillende materialen. Zo werken ze heel erg goed met bijvoorbeeld halters.

Wat maakt de lifting straps zo bijzonder in gebruik?

De lifting straps van Gorilla Wear zijn natuurlijk prettig om slippen tijdens het trainen te voorkomen en om het doen van herhaaloefeningen makkelijker te maken, zonder te veel energie te verbruiken. Maar de Gorilla Wear lifting straps zijn ook ideaal vanwege het materiaal waarvan ze gemaakt zijn. Zo zijn ze gemaakt van kwalitatief materiaal, waardoor ze erg lang mee gaan. Ook zitten zij erg prettig vanwege de dikke foam pad van 55 mm dit voelt erg prettig aan. Er is ook voldoende ondersteuning voor de polsen. De strap is niet smal, maar is wat breder gemaakt. Zo kunnen de straps door elke gebruiker worden gebruikt. Ook zijn de straps een stuk langer, waardoor je ze stevig kunt om doen. Ook hoef je niet bang te zijn dat ze snel stuk gaan of zullen rafelen. Het stikwerk van de straps is perfect. De naden zijn dubbel gestikt en helpen om het rafelen of scheuren te voorkomen. Je kunt voor beter gebruik van de straps ze ook nog wat verstellen.

Ben jij ook op zoek naar fijne lifiting straps om het uiterste uit jouw trainingsessie te halen? Probeer dan onze lifting straps. Je kunt ze vandaag nog bestellen via onze webshop. Bij levering van de lifiting straps, ontvang je ook een afsluitbare etui. Deze is her te gebruiken en is handig om na het sporten weer te gebruiken om de lifting straps weer in te bewaren

Ontdek wat voor voordelen onze lifting straps bieden door de zelf aan te schaffen. Na ontvangst van jouw bestelling, worden jouw lifting straps binnen een dag aan jou verzonden. In geval je na ontvangst van de lifitng staps hier niet tevreden mee bent, dan kun je ze binnen 14 dagen na ontvangst heel gemakkelijk weer aan ons retour zenden. Voor bestellingen vanaf 60 euro worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Heb je nog vragen alvorens je de bestelling doet? Neem dan contact met ons op!