De reis van mijn leven!

Elke winter loop ik er weer tegenaan. Waar zal ik naar toe gaan deze winter? Mijn vrienden gaan elk jaar weer op vakantie naar prachtige wintersport oorden maar helaas is dit voor mij niet avontuurlijk genoeg. Omdat ik liever niet alleen op vakantie ga besloot ik op google opzoek te gaan naar een goede oplossing. Ik kwam al snel terecht op de website nosun.nl. Ik vond binnen een klik alles wat ik zocht! Na een avondje rondstruinen op de site ontdekte ik een geweldige reis naar Lapland. Het leuke is dat nosun.nl groepsreizen aanbiedt en je verzekerd bent van goed gezelschap.

Met de prachtige foto’s en de mooie verhalen kreeg ik en goed beeld van de reis en besloot ik te boeken. In oktober was het zover en stapte ik met een onbekende groep op het vliegtuig richting Lapland. Alle informatie en foto’s van de website bleken geheel waar te zijn en ik heb absoluut de tijd van mijn leven gehad. Het programma was volledig verzorgd en momenten van spanning werden afgewisseld met momenten van ontspanning maar ook vooral met gezelligheid van de groep. Hoewel ik mooie foto’s heb overgehouden aan de vakantie heb ik ook vooral een aantal goede vrienden leren kennen. Momenteel ben ik aan het bekijken waar mijn volgende reis mij naar toe brengt. Hoewel de bestemming nog onbekend is weet ik nu al dat het een top vakantie gaat worden!