Reviews
Common Projects sneakers

Deze sneakers zijn de beste aankoop van het jaar!

Ik heb prachtige sneakers besteld bij Pauw.com. Ze zijn van het merk Common Projects en ik ben er ontzettend blij mee! Ik heb de Retro Low Special Edition sneakers gekozen, omdat ik het minimalistische design in combinatie met de goede kwaliteit echt mooi vind. Deze sneakers zijn tijdloos, dus ik weet zeker dat ik er nog heel lang plezier van ga hebben. Het ontwerp spreekt me aan omdat ik weer eens toe was aan simpele sneakers met een chique uitstraling. Ik heb als sneaker-verslaafde een hele collectie van dit soort schoenen in allerlei vormen, soorten en kleuren en voor iedere outfit heb ik weer een bepaalde sneaker die ik altijd draag. Alleen had ik eigenlijk nog geen sneakers die ik bij meer dan 50% van mijn kleding zou kunnen dragen en daarom leken die Common Projects sneakers een perfecte aanvulling op mijn schoenencollectie!

Mijn Common Projects Retro Low Special Edition sneakers hebben een witte kleur en een cognac-kleurig lipje op de hiel. De zool van de sneakers is een tintje donkerder (crèmekleurig) dan de rest van de schoen en dit contrast maakt het design extra bijzonder. Het kleurenpalet van deze sneakers past heel goed bij veel van mijn kleding, want ik heb heel veel kledingstukken in beige-tinten. Verder zijn de Common Projects schoenen goed te combineren met verschillende kledingstijlen. Zo kunnen de sneakers prima onder een casual spijkerbroek, maar staan ze ook zeker niet mis onder een rokje of jurk. De lichte kleur en de minimalistische uitstraling geven elke outfit een verfrissend effect. De sneakers zijn laag, wat betekent dat je enkels zichtbaar zijn als je deze schoenen draagt. Persoonlijk vind ik dit erg mooi, want je enkels en kuiten lijken er een stuk slanker door. Zeker als je de sneakers met blote benen draagt! Ik draag de sneakers trouwens ook nog naar kantoor onder een zakelijke outfit, omdat ik dat erg leuk vind staan. Voor mijn werk moet ik een pantalon en een blazer aan en dan bieden deze sneakers een moderne twist. Ik heb al veel complimentjes gehad van collega’s en ik heb zelfs een collega overtuigd om ook een paar Common Projects sneakers aan te schaffen bij Pauw.com.

Ik ben daarnaast erg te spreken over de kwaliteit van de Common Projects sneakers, want deze schoenen zijn van een prachtige leersoort gemaakt. Dit materiaal is erg stevig, maar tegelijkertijd ook soepel. De schoenen zullen zich op den duur naar je voeten vormen en dan zitten ze als gegoten! Echter moet ik zeggen dat de schoenen bij mij al vanaf dag 1 heerlijk zaten. Soms krijg ik namelijk blaren als ik nieuwe schoenen moet inlopen, maar dat is bij deze Common Projects sneakers gelukkig helemaal niet het geval. Ik kan er gerust de hele dag op lopen, zonder dat ik daar pijnlijke voeten van krijg. De schoenen zien er trouwens nog steeds bijna net zo nieuw en mooi uit als toen ik ze uit de doos haalde, dus ik ben echt positief verrast door de kwaliteit! Samenvattend kan ik daarom concluderen dat deze Common Projects sneakers echt mijn beste aankoop van dit jaar zijn!