Reviews

Enorm blij met mijn chique Wandler tas!

Ik heb een fantastische tas gekocht bij Pauw.com. Hij is van het Nederlandse merk Wandler en ik ben erg tevreden over de stijl en de kwaliteit van mijn nieuwe aanwinst. Ik ben voor de Hortensia Medium Leather Bag in een zwarte kleur gegaan, omdat zwart natuurlijk overal goed mee te combineren valt.

Ten eerste vind ik het design van mijn nieuwe Wandler Hortensia Medium Leather Bag natuurlijk erg mooi. De ronde onderkant en rechte bovenkant geven de tas een simpele, maar wel elegante vorm. Verder ben ik groot fan van de indeling van deze tas. Aan de achterkant van de tas zit namelijk een kleiner vakje waar je bijvoorbeeld je OV-chipkaart in kunt doen, zodat je hier makkelijk en snel bij kunt. Aan de voorkant zit een groter vakje met magneetsluiting en hier kun je bijvoorbeeld je telefoon en sleutels in kwijt. Daarnaast is er nog een groot vak in de tas dat afsluitbaar is met een rits, om belangrijke spulletjes in te bewaren. De verschillende vakken zijn heel handig, want op deze manier kun je de inhoud van je tas ordenen en alles makkelijk en snel weer terugvinden!

Ik draag de Wandler tas naar mijn werk, want hij past mooi bij een zakelijke look. Ook denk ik dat je deze tas prima kunt dragen bij casual outfits, want door de zwarte kleur en het tijdloze design past de tas eigenlijk overal goed bij. Bij Pauw.com kun je deze tas trouwens ook in andere formaten en kleuren bestellen, dus afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en smaak kun je altijd een Wandler Hortensia tas kiezen die bij jouw stijl past. Zelf vind ik dit mediumformaat echt perfect om zowel doordeweeks naar mijn werk als in het weekend naar de stad te dragen.

De Wandler Hortensia tas kun je op meerdere manieren dragen dankzij het schouderriempje en het handvat. Je kunt hem dus bijvoorbeeld dragen als een handtas aan je hand, maar ook nonchalant over je schouders laten hangen. Zelf wissel ik de draagwijze ook regelmatig af. Ik vind het namelijk erg chique om een tas in je handen te dragen, alleen heb ik soms mijn handen vol en dan is het praktischer als ik mijn tas om mijn schouder kan dragen. Daarnaast vind ik zowel de schouderriem als het handvat erg elegant vormgegeven. Ze zijn dun van vorm, maar tegelijkertijd ook gemaakt van stevig leer. De schouderriem en het handvat zitten met gouden hardware vast aan de tas en die gouden kleur maakt de tas echt helemaal af! De schouderriem is trouwens te verstellen tot jouw gewenste lengte.

Tenslotte ben ik echt te spreken over de kwaliteit van mijn leren Wandler Hortensia tas. De tas ruikt subtiel naar die typische leergeur en soms snuffel ik stiekem aan mijn tas omdat het materiaal dus zo lekker ruikt! De tas is handgemaakt in een atelier in Italië en daar gebruiken ze de allerbeste kwaliteit kalfsleer. De tas voelt enerzijds echt heerlijk zacht en soepel aan, maar anderzijds is de tas ook stevig en duurzaam. Het leer zal op den duur op een mooie manier slijten en dit draagt bij aan de charme van de hele tas. Al met al is deze Hortensia Medium Leather Bag van Wandler daarom echt een tas waar je jarenlang plezier van zult hebben!