Travel
mannenweekend

Originele ideeën voor het ultieme mannenweekend

Soms heb je gewoon nood om er eventjes tussenuit te gaan, je eens volledig uit te leven en al je zorgen opzij te zetten. Enkele dagen genieten met je vrienden tijdens een mannenweekend is dan ook de ideale manier om dit te doen. Heb jij het gevoel dat je dringend nood hebt om er eventjes tussenuit te gaan met je vrienden, maar heb je er geen idee van welke activiteiten je kan doen? Dan heb je geluk, want wij geven je enkele originele ideetjes!

Spannend en sensationeel: quad rijden

Een uitstapje met je vrienden is meestal heel anders dan een uitstapje met je vriendin. In plaats van cultuur op te snuiven en te shoppen, kan je eindelijk weer het kind in je naar boven halen. De beste manier om dit te doen? Door met de quad te rijden natuurlijk! Rijden op een quad is een avontuurlijke ervaring die de adrenaline weer in je lijf laat pompen. Soms is de beste manier om tot rust te komen, om je eens volledig uit te leven. Raas met de quad door scherpe bochten, modderige paden en race tegen je vrienden. Als leuk extraatje kan je de verliezer laten trakteren op biertjes. Een mannenuitje op de quad wordt hoe dan ook bijzonder!

Plezierig en heerlijk: hamburger en bier workshop

Wil je gewoon eens een weekendje écht kunnen genieten? Dan moet je in Klarenbeek zijn, want daar kan je een hamburger en bier workshop volgen. Je leert er genieten van heerlijk bier en je leert zelf de meest smakelijke hamburgers in elkaar te toveren. Je hoeft hiervoor gelukkig geen keukenprins te zijn. Het draait voornamelijk rond plezier en smullen. Je kan je uitje nog specialer maken, door er naartoe te gaan met de grappige bierfiets. Als Klarenbeek te ver is voor jou, dan kan je er zelfs voor kiezen om de workshop te laten doorgaan op de locatie van je keuze. Een leuke ervaring, die jij en je vrienden sowieso nooit meer zullen vergeten!

Mysterieus en spannend: een moorddiner

Hou je van spanning en mysterie? Dan is het een goed idee om samen met je vrienden mee te doen aan een moorddiner. Deze activiteit zal je het gevoel geven dat je rechtstreeks in een spannende detectiveserie terecht gekomen bent, met het verschil dat jij voor één keer de Sherlock Holmes mag zijn, samen met je vrienden natuurlijk. Deze activiteit is niet alleen erg leuk én spannend, maar ook een goede manier om jullie band te versterken. Bovendien word je tijdens de activiteit ook meteen voorzien van heerlijke hapjes en drankjes. Kan het nog beter?

Grappig en sportief: Highland games

Wil je echt een uniek mannenweekend beleven? Dan kan het leuk zijn om samen met je vrienden de Highland games te spelen. Wees gewaarschuwd, want deze stoere games zijn niet voor watjes! Je uithoudingsvermogen en kracht zullen voortdurend getest worden, tijdens verscheidene stoere activiteiten, zoals touwtrekken, boomstamgooien, shootgames, enzovoort. Dit zal gegarandeerd leiden tot allerlei grappige taferelen, waar jullie nadien nog lang over zullen napraten!

Intelligent en actief: een escaperoom

Escaperooms zijn misschien niet langer meer zo origineel, maar het leuke is dat je ze in elk land vindt en dat sommige landen escaperooms hebben die echt super origineel zijn. Als je een weekendje weg wil gaan met je vrienden naar Londen, dan kan je daar bijvoorbeeld een escaperoom vinden, waarbij je het gevoel hebt dat je echt in een gevangenis terechtgekomen bent. In Griekenland is er zelfs een heel escapehuis waar je tal van uren zoet bent met het oplossen van de meest uitdagende puzzels. Een originele escaperoom is altijd leuk om te doen tijdens een weekendje weg, omdat het je intellect uitdaagt en bovendien is het ook een actieve bezigheid. Daarnaast zijn escaperooms erg makkelijk om te combineren met andere leuke activiteiten, zoals bier of whisky proeven. Als je dus van plan bent om een stedentrip te doen, dan is het leuk om eerst te kijken welke leuke escaperooms er in de buurt te vinden zijn!